U bent hier: Home

Maatregelen naar aanleiding van coronavirus


Vanuit PraxisP proberen we zo goed mogelijk de zorg voor onze cliënten verder te zetten, weliswaar vanop afstand. Onze consulenten maken hiervoor individueel afspraken met elk van hun cliënten.

Hieronder vindt u een overzicht van de maatregelen voor ons aanbod.

Indien u verder nog vragen heeft om met onduidelijkheden zit, kan u ons steeds per telefoon bereiken. Laat bij afwezigheid een bericht achter, we nemen dan zo snel mogelijk opnieuw contact op met u. U kan ook altijd mailen naar ons algemeen e-mailadres info@praxisp.be. We bekijken deze inbox zeer regelmatig en antwoorden zo snel mogelijk.

Veel moed en warmte gewenst in deze onzekere periode!
Het PraxisP team

Individuele begeleiding

We zetten nu zoveel mogelijk in op online consultaties via beveiligde kanalen. Er gaan geen individuele begeleidingen meer door in PraxisP, tenzij dit noodzakelijk is. Dit wordt steeds bepaald in onderling overleg tussen consulent en cliënt.

groepsaanbod

Er vinden - zolang de maatregelen gelden - geen groepssessies meer plaats in PraxisP. Voor sommige groepstrainingen voorzien we wel een online aanbod. De contactpersoon is steeds de groepstrainer zelf. Hij/zij bekijkt samen met u de situatie en houdt u verder op de hoogte. Indien u wenst deel te nemen aan een training die in de loop van de komende maanden van start zou gaan, kan u wel aanmelden. De groepstrainer neemt dan contact met u op.

WELKOM

Welkom op de website van PraxisP, het praktijkcentrum van de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen aan de KU Leuven.

Kinderen, jongeren en hun gezin evenals volwassenen kunnen bij PraxisP terecht voor pedagogische en psychologische hulp. We bieden individuele begeleiding/therapie aan, als ook diagnostiek voor een aantal hulpvragen. Voor bepaalde klachten hebben we ook een aanbod van groepstrainingen. Op de website vindt u onder 'aanbod voor kinderen' en 'aanbod voor volwassenen' meer informatie.

We doen wetenschappelijk onderzoek over de hulp die we aanbieden en geven mensen in opleiding de kans om daarmee kennis te maken.

We bieden ook vorming en advies aan professionele hulpverleners.

 


Illustraties: Pieter Fannes