U bent hier: Faculteit PPW Alumni Nieuw Project Te Gek!? - Derde Tour de France - Oproep Jongdementie

Project Te Gek!? - Derde Tour de France - Oproep Jongdementie

Het project Te Gek!? zal van 9 tot en met 16 juli 2013 voor de derde maal een eigen kleine Tour de France rijden, dit keer met mensen met jongdementie.

Hiervoor is het project nog op zoek naar enkele kandidaten (mensen met jongdementie) en eventueel hun mantelzorger/partner om deel te nemen.
Enkele BV's waaronder Koen Buyse, Rick De Leeuw en Chris Vandenabeele zullen al zeker meefietsen.
Mocht u beroepshalve of privé denken aan mogelijke kandidaten (mensen met jongdementie) mag u dit steeds laten weten.
U mag dit bericht uiteraard ook doorsturen naar personen/organisaties die werkzaam zijn in deze sector.

Voor aanmeldingen of meer informatie betreffende dit fietsproject rond jongdementie kunt u terecht bij info@tegek.be of bij Mark Hellinckx 0494/84.31.54.